About

Nu sunt si nici nu am pretentia de a arata ca un fotograf profesionist. Aceste fotografii, sunt facute din pura pasiune si din dorinta de a transmite cu o cat mai mare acuratete ceea ce am observat si am remarcat intr-un moment anume, intr-o zona anume, sub o anumita stare de spirit.

Pe acest blog, atat criticile cat si aprecierile sunt bine venite atata timp cat se inscriu in limitele bunului simt si ale unei conduite minime de civilizatie.

Un tanar inflacarat de acum, ar sari in sus de groaza daca i s-ar arata propriul portret la batranete. Luati cu voi la drum, iesind din anii suavi ai tineretii si pasind pe drumul asprei maturitati care-l inaspreste pe om, luati cu voi simtamintele omenesti, nu le lepadati in cale, caci nu le veti mai gasi apoi! Batranetea ce ne pandeste este crunta si fioroasa si nu da nimic inapoi din ce am pierdut! MORMANTUL E MAI GENEROS, PE MORMANT VA SCRIE: „Aici odihneste un om” , dar nu veti putea citi nimic in trasaturile reci, nesimtitoare ale batranetii inumane. 
[ GOGOL, „Suflete moarte” Cap. VI  pag.173]
SA INCERCAM TOTUSI, FIECARE DIN NOI, SA
LASAM MACAR UN LUCRU PLACUT IN URMA NOASTRA!
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: